De Goudse Caravanverzekering

Over De Goudse Verzekeringen

Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte en de eerste polissen werden op de fiets rondgebracht. Sindsdien is de Goudse Verzekeringen enorm gegroeid en is er veel veranderd.

Nu heeft De Goudse zo'n 800 medewerkers en een omzet van ruim 750 miljoen euro. Maar ondanks deze groei is De Goudse Verzekeringen nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf en werkt De Goudse Verzekeringen nog steeds vanuit hun ondernemershart.

(Bron: www.goudse.nl)

Over de CaravanVerzekeringen van De Goudse Verzekeringen

Hieronder een aantal kenmerken van de caravanverzekeringen van De Goudse

  • Twee verschillende dekkingen. De Excellent voor caravans tot 15 jaar oud en de Excellent Plus voor caravans tot 1 jaar oud en van de eerste eigenaar
  • De caravanverzekering van Allianz is in de vergelijking van CaravanVerzekeringen.nl opgenomen.
  • Bij de Excellent Caravanverzekering is een nieuwe caravan gedurende de eerste 12 maanden tegen nieuwwaarde verzekerd
  • Bij de Excellent Plus zijn ook constructie- en materiaalfouten verzekerd en is de caravan de eerste 5 jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde
  • Standaard is de inboedel voor € 2.500,- meeverzekerd en de voorluifel is standaard al tot € 1.000,- en de aanbouw tot € 5.000,- meeverzekerd op de caravanverzekering. Dit is te verhogen.

Vergelijking Allianz caravanverzekering via CaravanVerzekeringen.nl

De caravanverzekering van De Goudse is te vergelijken via CaravanVerzekeringen.nl. Als u de gegevens t.b.v. de vergelijking voor caravanverzekeringen invult zult u De Goudse in de lijst met goedkoopste caravanverzekeringen staan. Als Goudse niet in de lijst met goedkoopste premies staat kan het zijn dat Goudse uw aanvraag niet accepteert op basis van de opgeven informatie.

Meer informatie over caravanverzekeringen