Generali Caravanverzekering

Over Generali

De Generali verzekeringsgroep is onderdeel van de internationale Generali Group. Een van de drie grootste verzekeraars in Europa. En een van de grootste financiële multinationals in de wereld. Hierbinnen neemt de Nederlandse tak van Generali een zelfstandige plek in. De Generali Group heeft een zeer sterke financiële positie en staat borg voor solvabiliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group.

Over de CaravanVerzekeringen van Generali

Hieronder een aantal kenmerken van de caravanverzekeringen van Generali

  • De caravanverzekering van Generali is in de vergelijking van CaravanVerzekeringen.nl opgenomen
  • Rechtskundige bijstand wordt door Generali vergoed, zelfs boven het verzekerde bedrag, als het kosten zijn waarvoor Generali goedkeuring heeft verleend

Vergelijking Generali caravanverzekering via CaravanVerzekeringen.nl

De caravanverzekering van Generali is te vergelijken via CaravanVerzekeringen.nl. Als u de gegevens t.b.v. de vergelijking voor caravanverzekeringen invult zult u Generali in de lijst met goedkoopste caravanverzekeringen staan. Als Generali niet in de lijst met goedkoopste premies staat kan het zijn dat Generali uw aanvraag niet accepteerd op basis van de opgeven informatie.

 

 

 

Meer informatie over caravanverzekeringen