All risks of Uitgebreide Cascodekking op de caravanverzekering

Als u een caravan heeft of heeft gekocht wordt u eigenaar van de caravan. Als eigenaar van een caravan loopt u een aantal risico's. Gezien de vaak hoge aankoopprijs van de caravan kan het verstandig zijn om uw caravan te verzekeren. Maak wel eerst een goede keuze wat je wilt verzekeren. Hieronder meer informatie over de uitgebreidere dekking op de caravanverzekering voor een groot aantal schadeoorzaken.

All risks dekking op de caravanverzekering
Dit is een uitgebreidere dekking op de caravanverzekering. De all risk dekking dekt ook alle plotselinge en onvoorziene beschadiging, zelfontbranding, botsen, omslaan, van de weg of in het water belanden van de caravan. Dit is ook verzekerd als deze het gevolg zijn van een eigen gebrek van de caravan.

De dekking voor uitgebreide casco op de caravanverzekering bestaat meestal uit de volgende dekkingen :

  • Schade veroorzaakt door brand, explosie, diefstal en storm
  • Botsen en omslaan
  • Te water of van de weg raken en slippen
  • Glasschade aan de caravan of de voortent
  • Schade door eigen gebrek

Bekijk ook de polisvoorwaarden van de caravanverzekeringen
Zoals u ziet zijn er nogal wat verschillende dekkingen op de caravanverzekering en zijn er ook nog verschillen tussen verzekeraars onderling. In onze vergelijking kunt u ook de voorwaarden van de verschillende verzekeringen vergelijken. Vergelijk eerst de voorwaarden voordat u de caravanverzekering definitief afsluit.

Informatie over andere dekkingen voor caravanverzekeringen: