Inloggen op MijnPolismap voor CaravanVerzekeringen.nl

Als klant van CaravanVerzekeringen.nl kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina en kunt u alles eenvoudig zelf online regelen. Bijna alle communicatie gaat verder via e-mail. Hieronder kunt u inloggen op de beveiligde persoonlijke pagina's van CaravanVerzekeringen.nl.

 

MijnPoliMap: Persoonlijke verzekeringspagina van CaravanVerzekeringen.nl

Beheer zelf uw verzekeringen. Snel en simpel.
MijnPolisMap® is een strikt persoonlijke en goed beveiligde webpagina waar u eenvoudig uw caravanverzekering kunt inzien en beheren.

Al uw verzekeringen overzichtelijk bij elkaar
In MijnPolisMap® staat uw caravanverzekering. Verzekeringen die u elders heeft lopen kunt u zelf in uw digitale polismap invoeren. Zo ziet u in één oogopslag welke verzekeringen u waar heeft lopen, wat de vervaldatum is en welke premie u betaalt.

Altijd en overal uw polisvoorwaarden bij de hand
Thuis, op het werk, onderweg. Altijd en overal uw polisvoorwaarden van uw caravanverzekering bekijken. Nooit meer zoeken in uw administratie of de keukenla. Handig, ook in het buitenland en op vakantie.

Verzekeren kunt u zelf
In MijnPolisMap kunt u naast de caravanverzekering ook eenvoudig andere  verzekeringen afsluiten. U kunt premies vergelijken en direct een verzekering afsluiten via CarvanVerzekeringen.nl. Onafhankelijk, objectief en tegen de laatste premies.

Zelf schade melden: snel en zeker
Heeft u een caravanschade? In MijnPolisMap® kunt u die direct zelf melden. Zo weet u zeker dat uw schademelding is ontvangen en in behandeling is genomen.

Wel zo gemakkelijk: zelf uw persoonlijke gegevens wijzigen
Iets veranderd? In MijnPolisMap® wijzigt u eenvoudig uw persoonlijke gegevens of de gegevens van uw caravan.

Meer informatie over caravanverzekeringen