Schadevrije jaren voor caravanverzekeringen

Ook bij caravanverzekeringen geven een aantal verzekeraars extra korting voor ieder jaar dat u geen schade heeft gehad op uw caravanverzekering. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting. Dit kan u veel geld besparen.

Schadevrije jaren caravanverzekering opvragen

Als u al een caravanverzekering heeft of heeft gehad kunt u bij het berekenen van uw premie opgeven hoeveel jaren u geen schade heeft gehad (schadevrije jaren) op uw caravanverzekering. Op basis van deze schadevrije jaren ontvangt u bij een aantal verzekeraars korting op de premie voor uw caravanverzekering. Deze korting berekenen wij automatisch in onze vergelijking.

Aantonen schadevrije jaren op uw caravanverzekering

Als u al een caravanverzekering had en als u hier schadevrije jaren heeft opgebouwd, dan dient u deze opgebouwde schadevrije jaren bij de nieuwe verzekeraar aan te tonen. Op het royements polisblad van uw vorige caravanverzekering doet de vorige verzekeraar meestal een opgave van de door u opgebouwde schadevrije jaren. U kunt een kopie toesturen aan uw nieuwe verzekeraar.

 

Goedkoopste caravanverzekeringen vergelijken

De goedkoopste CaravanVerzekeringen! Maak een uitgebreide vergelijking van de goedkoopste caravanverzekeringen. Sluit de goedkoopste caravanverzekering met extra korting eenvoudig online af. Caravanverzekeringen online afsluiten, wijzigen, inzien en schade melden. Vergelijk de goedkoopste premies voor caravanverzekeringen >>

 

Meer informatie over caravanverzekeringen