Inloggen op de PolisMap van CaravanVerzekeringen.nl

Als klant van CaravanVerzekeringen.nl kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina en kunt u alles voor uw autoverzekering eenvoudig zelf online regelen. Uw digitale polis en polisvoorwaarden van de caravanverzekering inzien, een schade melden en wijzigingen doorgeven.

 

Inloggen op de PolisMap van CaravanVerzekeringen.nl

Klik hier of op het plaatje rechts om in te loggen op de PolisMap van CaravanVerzekeringen.nl. U kunt inloggen met uw e-mailadres en uw code. Heeft u deze nog niet ontvangen? Stuurt u ons dan een e-mail of bel naar 0900-0266 (€ 1,- per gesprek) en wij maken de inlogcode alsnog voor u aan. Inlogcode voor het inloggen op de PolisMap van CaravanVerzekeringen.nl vergeten? Klik op "Code vergeten?"

 

Online Klantenservice CaravanVerzekeringen.nl

Met de beveiligde persoonlijke pagina's van PolisMap.nl kunt u alles voor uw caravanverzekering eenvoudig en online zelf regelen. De zaken die u onder andere zelf kunt regelen zijn :

  • Overzicht van uw verzekeringen, polisbladen, voorwaarden
  • Verzekeringen wijzigen en opzeggen
  • Persoonlijke gegevens inzien en wijzigen
  • Het bankrekeningnummer voor de incasso aanpassen
  • Schade melden en inzien
  • Nieuwe verzekeringen vergelijken en online afsluiten

 

Digitale PolisMap op uw smartphone of tablet

Maakt u gebruik van een smartphone of tablet en heeft u onze Polismap App nog niet? Download deze dan nu gratis in de Apple AppStore of via Android Google play! Hiermee heeft u alle gegevens altijd en overal bij de hand.

 

Meer informatie over caravanverzekeringen