Welkom bij CaravanVerzekeringen.nl

Op CaravanVerzekeringen.nl bieden wij een vergelijking van de goedkoopste caravanverzekeringen met uitstekende polisvoorwaarden en een snelle schadebehandeling aan. Wij bieden online gemak en snelheid.

Hoe werkt CaravanVerzekeringen? 
Allereerst vult u de gegevens in en maakt u de vergelijking van de goedkoopste caravanverzekeringen. Vervolgens kunt u de polisvoorwaarden van de verzekeringen vergelijken en kiest u de gunstigste verzekering. Tot slot kunt u de verzekering heel eenvoudig online aanvragen. Meestal ontvangt u binnen een dag tot drie dagen al een definitieve reactie op uw aanvraag.

Volledig online te regelen
De caravanverzekering is volledig online te volgen via uw persoonlijk pagina op MijnPolisMap.nl. Alle wijzigingen en schademeldingen zijn via uw persoonlijke pagina eenvoudig te regelen en te volgen.

Waarom zo voordelig? 
Omdat u alles zelf online regelt is onze vergoeding op de caravanverzekeringen ook lager. Hierdoor vergelijkt u de goedkoopste premie en ontvangt u extra korting omdat u alles zelf regelt. Bij CaravanVerzekeringen.nl ontvangt u standaard al 10% korting op de goedkoopste premies voor caravanverzekeringen.

Onderdeel van De Groot Financieel Adviseurs 
CaravanVerzekeringen.nl is, net als AutoVerzekeringen.nl, een onderdeel van het volledig onafhankelijke financieel advieskantoor De Groot Financieel Adviseurs Vof in Oud-Beijerland.

Meer informatie over caravanverzekeringen