Spring naar hoofd-inhoud

Caravanverzekering afsluiten

Caravanverzekering afsluiten en direct aanvragen door caravanverzekeringen met de laagste premie te vergelijken. Meestal gaat de acceptatie heel snel en heb je binnen enkele minuten de polis per e-mail. Je hebt dan direct dekking voor je caravanverzekering. Je kunt de verzekering nu afsluiten, want je hebt daarna nog 14 dagen bedenktijd.

Caravanverzekering direct afsluiten

Caravanverzekering afsluiten tegen brand, diefstal, beschadiging, storm en/of hagelschade

Wij kunnen ons voorstellen dat je erg blij bent met je caravan. Als je schade aan je caravan krijgt, dan is het uiteraard wel fijn als de schade hersteld kan worden. Daarom kan het verstandig zijn om een caravanverzekering af te sluiten. Je hebt al een caravanverzekering vanaf € 2,77 per maand. Je kunt je caravan verzekeringen voor schade door brand, diefstal, aanrijding, storm en hagelschade. Verder kun je ook een aanvullende dekking voo je inboedel, voorluifel en mover afsluiten.

Caravanverzekering binnen enkele minuten afgesloten

Als je zo snel mogelijk een verzekering voor je caravan wilt afsluiten dan kun je de caravanverzekering hieronder direct aanvragen. Je hoeft alleen de gegevens van de caravan in te vullen, de goedkoopste caravanverzekering te kiezen en nog een aantal aanvullende gegevens voor de aanvraag in te vullen.

Bevestiging voor je caravanverzekering per e-mail

Daarna ontvang je, meestal al binnen een paar minuten, een bevestiging van de acceptatie per e-mail. Je caravan is verzekerd en je hebt dus dekking schade aan je caravan. Als de verzekeraar de aanvraag eerst nog wil bekijken, dan kan het soms iets langer duren.

Niet goed geld terug met 14 dagen bedenktijd

Met de niet goed geld terug garantie kun je de caravanverzekering gerust nu aanvragen. Je hebt namelijk 14 dagen bedenktijd om de caravanverzekering kosteloos met terugwerkende kracht te annuleren.

Je caravanverzekering is in vertrouwde handen

De caravanverzekeringen in onze vergelijking zijn allemaal van bekende en betrouwbare Nederlandse verzekeraars, zoals a.s.r., Allianz, Avéro Achmea, De Goudse Reaal en Unigarant (ANWB). De administratie van de caravanverzekeringen wordt gedaan door één van de grootste volmachtbedrijven van Nederland, namelijk Voogd & Voogd. CaravanVerzekeringen.nl is je eerste aanpreekpunt en wij zijn onderdeel van een professioneel advieskantoor De Groot Financieel Adviseurs. Wij beschikken over alle vergunningen, wij zijn aangelosten bij branchevereniging Adfiz en klachteninstituut Kifid. Kortom, je caravanverzekering is in vertrouwde handen. 

Stap-voor-stap een caravanverzekering afsluiten is makkelijk

Het afsluiten van een caravanverzekering gaat in een aantal stappen:

  1. Vul de gegevens van de caravan in en klik op 'berekenen'
  2. Kies de gewenste caravanverzekering en klik op 'volgende'
  3. Je kunt een 'offerte' per e-mail aanvragen of het 'pakket aanvragen'
  4. Vul de overige gegevens in en 'verstuur' de aanvraag
  5. Meestal ontvang je binnen een aantal minuten al de verzekeringspolis
  6. Daarna ontvang je de inloggegevens voor de digitale PolisMap
  7. Als je schade hebt, dan staat de hulpdienst op de polis en meldt je de schade via de PolisMap

Veel gestelde vragen (FAQ) over het direct afsluiten van een caravanverzekering

Je kunt een caravanverzekering afsluiten door een vergelijking van meerdere caravanverzekeringen te maken, selecteer de gunstigste en vervolgens kun je deze caravanverzekering direct digitaal afsluiten.

Je caravanverzekering afsluiten gaat heel snel. Je hebt binnen 5 minuten de gegevens van de caravan ingevuld, de gewenste caravanverzekering geselecteerd en de aanvraag verzonden. Meestal krijg je binnen een aantal minuten al een bevestiging dat je caravan verzekerd is. Soms duurt het helaas iets langer en soms heeft de verzekeraar nog een aanvullende vraag.

Jazeker, voor je caravanverzekering heb je 14 dagen bedenktijd. Je hebt na het afsluiten van je caravanverzekering dus 14 dagen de tijd om deze kosteloos per ingangsdatum te beëindigen.

Als je vragen hebt over het afsluiten van de caravanverzekering of andere vragen hebt, dan kun je een e-mail sturen aan service@caravanverzekeringen.nl. Je kunt ons ook bellen op 0900-0299 (gebruikelijke gesprekskosten).

De premie betaal je aan de verzekeraar (Voogd & Voogd). De eerste keer wordt de premie van de huidige maand plus de eerstvolgende maand in één keer geïncasseerd. Je kunt de premie per maand of per kwartaal betalen via automatische incasso. Als je de premie per halfjaar of per jaar betaald kun je de premie zelf overmaken. In de aanvraag kun je aangeven hoe je de premie wilt betalen en over welke termijn.

Als je de caravanverzekering via ons hebt afgesloten, dan kun je een schade eenvoudig melden via de PolisMap of de PolisMap App. De inloggegevens sturen wij per e-mail toe nadat de caravanverzekering is geaccepteerd door de verzekeraar. Als je caravan ergens anders is afgesloten, dan kun je contact opnemen met de verzekeraar waar de caravanverzekering is afgesloten.