Execution only

Via CaravanVerzekeringen.nl

Execution only wil zeggen dat je zelf de keuze maakt voor de gewenste carvanverzekering, waarbij wij geen advies geven. Dit betreft dus alleen het afsluiten van de caravanverzekering.

 

Geen advies

Mocht je via onze website een caravanverzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies. Bij het online afsluiten van caravanverzekeringen via CaravanVerzekeringen.nl is daarom sprake van Execution Only. Twijfel je over dekking, voorwaarden of iets anders met betrekking tot de caravanverzekeringen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

 

Zelf verantwoordelijk

Omdat je ervoor kiest om zonder advies van een adviseur de caravanverzekering zelf via execution only af te sluiten ben je zelf verantwoordelijk voor de gekozen caravanverzekering. Je moet zelf de polisvoorwaarden doornemen en begrijpen. Ook voor de keuze van de dekking en eventuele aanvullende dekkingen moet je zelf de juiste keuze maken. verder ben je zelf verantwoordelijk voor het eventueel niet correct of niet volledig invullen van het aanvraagformulier voor de caravanverzekering en de mogelijke gevolgen daarvan. De mogelijke gevolgen staan in de polisvoorwaarden van de caravanverzekeringen vermeld.

 

Geen aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die je ondervindt door de door jou gemaakte keuzes bij het afsluiten van een caravanverzekering. Wanneer je wel advies wenst, kun je contact met ons opnemen.