Spring naar hoofd-inhoud

Verzekeraars voor caravanverzekeringen

Een aantal verzekeraars bieden caravanverzekeringen aan. De meeste verzekeraars zijn in de vergelijking van CaravanVerzekeringen.nl opgenomen. Een aantal verzekeraars niet, omdat je hier bijvoorbeeld alleen rechtstreeks een caravanverzekering kunt afsluiten. Iedere verzekeraar heeft zijn eigen voorwaarden en premie. Hieronder een uitgebreide lijst van verzekeraars voor caravanverzekeringen.

Caravanverzekering ANWB

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Bij dat werk wil de ANWB een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving. (bron: ANWB.nl)

Caravanverzekering van ANWB

Bij de ANWB is het ook mogelijk om een caravanverzekering af te sluiten. De verzekeraar voor deze carvanverzekering van de ANWB is Unigarant. Leden van de ANWB ontvangen bovendien 5% korting op de premie. Bij CaravanVerzekeringen.nl ontvangt overigens iedereen minimaal 5% korting op de premie voor de caravanverzekering. Unigarant is bovendien in onze vergelijking voor caravanverzekeringen opgenomen.

Kenmerken caravanverzekering ANWB:

 • Soort aanbieder: ANWB is bemiddelaar voor 1 caravanverzekering van Unigarant (is onderdeel van de ANWB)
 • Opgenomen in onze vergelijking: Ja, verzekeraar: Unigarant
 • Bijzonderheden: 5% korting op de premie voor leden (bij Caravanverzekeringen ook minimaal 5% korting voor iedereen)

Caravanverzekering ASR

ASR behoort tot de grootste verzekeraars van Nederland. ASR heeft een breed assortiment van financiële producten zoals van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatie- en uitvaartverzekeringen. Verder heeft ASR een vermogensbeheerafdeling. ASR voert de merken: a.s.r., de Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Ditzo (bron: Wikipedia). Als je bij a.s.r. verzekerd bent, ben je duurzaam verzekerd. Zonder dat het je extra moeite kost. A.s.r. belegd je verzekeringspremie op maatschappelijk verantwoorde wijze. Bij schade kan één van onze partners uit het duurzaam herstelnetwerk je helpen met de reparatie. Dus je kunt zorgeloos op vakantie met je caravan of vouwwagen (bron: a.s.r.).

Caravanverzekering van a.s.r.

De toercaravan- en vouwwagenverzekering sluit je af bij een onafhankelijk intermediair. CaravanVerzekeringen, onderdeel van VerzekeringsPlaza.nl, is een onafhankelijk intermediair. De carvanverzekering van ASR is opgenomen in onze vergelijker voor caravanverzekeringen.

Kenmerken caravanverzekering:
 • Soort aanbieder: ASR is een verzekeringsmaatschappij, caravanverzekering alleen aan te vragen via adviseur of vergelijkingswebsite
 • Opgenomen in onze vergelijking: Ja
 • Bijzonderheden: a.s.r. kent meerdere dekkingsvarianten en aankoopgarantieregelingen

Caravanverzekering Centraal Beheer

"Mensen helpen: dat doen wij al ruim 110 jaar
Samen met een landelijk netwerk van specialisten helpen wij u. Van een autoverzekering tot zonnepanelen. Van een verzuimverzekering voor uw personeel tot een hypotheek.
We zoeken altijd naar een oplossing
‘Even Apeldoorn bellen’. De oplossing voor als er iets misgaat. En dat is precies waar het om gaat. Want wij zijn er voor u als er iets is. Wij houden van doorpakken, het vinden van oplossingen. Wij luisteren en denken mee. Want voor alles is een oplossing." (bron: centraalbeheer.nl)

Caravanverzekering van Centraal Beheer 

Met de uitgebreide Caravanverzekering van Centraal Beheer kunt u uw caravan of vouwwagen verzekeren tegen schade. Deze verzekering is geldig in heel Europa, inclusief Turkije, Marokko en Tunesië. U heeft de keuze uit twee verzekeringen: Beperkt Casco of All Risk. Wanneer uw caravan gekoppeld is aan de auto en u schade veroorzaakt aan anderen in het verkeer, wordt dit gedekt door de WA-verzekering van uw auto. Met een Caravanverzekering verzekert u alleen de schade aan uw eigen caravan.

Kenmerken caravanverzekering:

Caravanverzekering De Goudse Verzekeringen

Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte en de eerste polissen werden op de fiets rondgebracht. Sindsdien is ons bedrijf enorm gegroeid en is er veel veranderd. Maar ondanks deze groei zijn wij nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf en werken we nog steeds vanuit ons ondernemershart.  De Goudse helpt bedrijven, ondernemingen en particulieren met het omgaan met risico’s. Dat doen wij door, samen met adviseurs, actief inzicht en advies te geven in risico’s en door (verzekerings)oplossingen te bieden voor het beperken van deze risico’s. Onze primaire focus ligt daarbij op bedrijven en ondernemers. Onze ambitie is om de beste ondernemersverzekeraar van Nederland te zijn. (bron: goudse.nl)

Caravanverzekering van De Goudse Verzekeringen 

De Caravanverzekering is de perfecte oplossing voor zowel sta- en toercaravans als vouwwagens. De verzekering is geen overbodige luxe! Uw autoverzekering dekt namelijk alleen het wettelijke aansprakelijkheidsrisico van een aangekoppelde caravan maar biedt geen dekking voor diefstal, stormschade of beschadiging van uw caravan.

Kenmerken caravanverzekering:
 • Soort aanbieder: De Goudse Verzekeringen is een zelfstandige verzekeraar
 • Opgenomen in onze vergelijking: Ja, naar vergelijker
 • Bijzonderheden: De Goudse is een familiebedrijf

Caravanverzekering Inshared

Als alle klanten hun best doen schade te voorkomen en wij de kosten laag houden, blijft er geld over. En daar profiteert iedereen van. Dit mooie basisprincipe dat verzekeren echt eerlijker maakt, werkt het beste als we het met zijn allen doen. We vragen ons altijd af of beslissingen eerlijk zijn voor de hele groep, we denken eerst aan de mens achter een schade, we geven tips om schade te voorkomen, we houden van feedback en betrekken u graag bij nieuwe plannen. InShared zijn we tenslotte samen. (bron: Inshared.nl)

Caravanverzekering van 

De belangrijkste uitgangspunten voor de caravanverzekering van Inshared zijn:

 • Lage premie, top Caravanverzekering
 • Benelux & Duitsland of Europa
 • Vervangend verblijf vergoed
 • Fijne Extra dekkingen
 • U mag elke dag opzeggen
 • 24/7 alarmcentrale bij nood of pech
 • De Jaarbeloning: we geven geld terug
Kenmerken caravanverzekering:
 • Soort aanbieder: Inshared is onderdeel van Achmea Schadeverzekeringen. Via Inshared worden rechtstreeks caravanverzekeringen aangeboden
 • Opgenomen in onze vergelijking: Nee
 • Caravanverzekring Inshared: Klik hier om de premie te berekenen

Caravanverzekering Interpolis (Rabobank)

Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. (bron: interpolis.nl)

Caravanverzekering van Interpolis

De caravanverzekering van Interpolis is alleen af te sluiten via de Raobank. Interpolis is onderdeel van Achmea. Op CaravanVerzekeringen.nl bieden wij de caravanverzekering van Avéro Achmea aan. Avéro Achmea is ook onderdeel van de Achmea Groep.

Kenmerken caravanverzekering Interpolis:

 • Soort aanbieder: Interpolis is een verzekeraar en biedt verzekeringen aan via Rabobank
 • Opgenomen in onze vergelijking: Nee, wel de caravanverzekering van Avéro Achmea (ook onderdeel van Achmea)
 • Bijzonderheden: De verzekeringen van Interpolis kun je alleen afsluiten via Rabobank en Interpolis is onderdeel van Achmea

Caravanverzekering Unigarant

Unigarant is een 100% dochteronderneming van de ANWB. Unigarant is dé verzekeringsmaatschappij van de ANWB. Omdat Unigarant een dochteronderneming is van ANWB werken zij nauw samen met de ANWB en vindt u de ANWB service ook terug in de caravanverzekering. Want u de beste hulp geven, vindt Unigarant erg belangrijk. U merkt dat in de verzekeringen en in het klantgerichte contact met ons. (bron: unigarant)

Caravanverzekering van Unigarant

Bij Unigarant is het ook mogelijk om een caravanverzekering af te sluiten. De caravanverzekering van Unigarant is opgenomen in de vergelijking voor caravanverzekeringen via CaravanVerzekeringen.nl. Bovendien ontvangt iedereen via ons minimaal 5% korting op de premie voor de caravanverzekering. 

Kenmerken caravanverzekering Unigarant:

 • Soort aanbieder: Unigarant (is onderdeel van de ANWB) verkoop verzekeringen via de ANWB en via het onafhankelijke intermediair en vergelijkingswebsites
 • Opgenomen in onze vergelijking: Ja
 • Bijzonderheden: 5% korting op de premie voor leden van de ANWB
 • Aanvragen: premies vergelijken

Caravanverzekering Univé

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook voor de mensen om u heen. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. In de regio zitten we nog steeds. En daar blijven we ook. (bron: Univé.nl)

Caravanverzekering van Univé

De caravanverzekering van Univé kun je alleen rechtstreeks bij Univé aanvragen. Univé is niet in onze vergelijking voor caravanverzekeringen opgenomen.

Kenmerken caravanverzekering Univé:

 • Soort aanbieder: Univé is zowel bemiddelaar als verzekeraar
 • Opgenomen in onze vergelijking: Nee
 • Bijzonderheden: Alleen rechtstreeks bij Univé aanvragen

Caravanverzekeringen verschillende verzekeraars vergelijken

Klik hier voor een onafhankelijke vergelijking van verschillende verzekeraars voor caravanverzekeringen. Bereken online de premie voor je caravanverzekering en sluit direct online af.

Premie caravanverzekering berekenen >>