Verzekeraars voor caravanverzekeringen

Een aantal verzekeraars bieden caravanverzekeringen aan. De meeste verzekeraars zijn in de vergelijking van CaravanVerzekeringen.nl opgenomen. Een aantal verzekeraars niet, omdat je hier bijvoorbeeld alleen rechtstreeks een caravanverzekering kunt afsluiten. Iedere verzekeraar heeft zijn eigen voorwaarden en premie. Hieronder een uitgebreide lijst van verzekeraars voor caravanverzekeringen.

Caravanverzekering ANWB

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Bij dat werk wil de ANWB een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving. (bron: ANWB.nl)

Caravanverzekering van ANWB

Bij de ANWB is het ook mogelijk om een caravanverzekering af te sluiten. De verzekeraar voor deze carvanverzekering van de ANWB is Unigarant. Leden van de ANWB ontvangen bovendien 5% korting op de premie. Bij CaravanVerzekeringen.nl ontvangt overigens iedereen minimaal 5% korting op de premie voor de caravanverzekering. Unigarant is bovendien in onze vergelijking voor caravanverzekeringen opgenomen.

Kenmerken caravanverzekering ANWB:

  • Soort aanbieder: ANWB is bemiddelaar voor 1 caravanverzekering van Unigarant (is onderdeel van de ANWB)
  • Opgenomen in onze vergelijking: Ja, verzekeraar: Unigarant
  • Bijzonderheden: 5% korting op de premie voor leden (bij Caravanverzekeringen ook minimaal 5% korting voor iedereen)

Caravanverzekering Interpolis (Rabobank)

Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. (bron: interpolis.nl)

Caravanverzekering van Interpolis

De caravanverzekering van Interpolis is alleen af te sluiten via de Raobank. Interpolis is onderdeel van Achmea. Op CaravanVerzekeringen.nl bieden wij de caravanverzekering van Avéro Achmea aan. Avéro Achmea is ook onderdeel van de Achmea Groep.

Kenmerken caravanverzekering Interpolis:

  • Soort aanbieder: Interpolis is een verzekeraar en biedt verzekeringen aan via Rabobank
  • Opgenomen in onze vergelijking: Nee, wel de caravanverzekering van Avéro Achmea (ook onderdeel van Achmea)
  • Bijzonderheden: De verzekeringen van Interpolis kun je alleen afsluiten via Rabobank en Interpolis is onderdeel van Achmea

Caravanverzekering Univé

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook voor de mensen om u heen. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. In de regio zitten we nog steeds. En daar blijven we ook. (bron: Univé.nl)

Caravanverzekering van Univé

De caravanverzekering van Univé kun je alleen rechtstreeks bij Univé aanvragen. Univé is niet in onze vergelijking voor caravanverzekeringen opgenomen.

Kenmerken caravanverzekering Univé:

  • Soort aanbieder: Univé is zowel bemiddelaar als verzekeraar
  • Opgenomen in onze vergelijking: Nee
  • Bijzonderheden: Alleen rechtstreeks bij Univé aan te vragen

Caravanverzekeringen verschillende verzekeraars vergelijken

Klik hier voor een onafhankelijke vergelijking van verschillende verzekeraars voor caravanverzekeringen. Bereken online de premie voor je caravanverzekering en sluit direct online af.

Premie caravanverzekering berekenen >>