ANWB caravanverzekering

De ANWB Caravanverzekering biedt je de rust die je nodig hebt, zodat je zorgeloos kunt genieten van je caravan, stacaravan of vouwwagen. De ANWB Caravanverzekering biedt een uitgebreide dekking voor verschillende situaties. Denk aan schade aan je caravan, diefstal, waterschade en zelfs pechhulp onderweg. Met de basisverzekering ben je al goed gedekt, maar je kunt ook kiezen voor aanvullende dekkingen zoals storm- en hagelschade, rechtsbijstand en inboedeldekking voor je kampeerspullen. Het is belangrijk om te kijken naar de specifieke dekkingen en voorwaarden die bij jouw situatie passen.

ANWB Caravanverzekering

Bij de ANWB is het ook mogelijk om een caravanverzekering af te sluiten. De verzekeraar voor deze carvanverzekering van de ANWB is Unigarant. Leden van de ANWB ontvangen bovendien 5% korting op de premie. Bij CaravanVerzekeringen.nl ontvangt overigens iedereen minimaal 5% korting op de premie voor de caravanverzekering. Unigarant is bovendien in onze vergelijking voor caravanverzekeringen opgenomen.

Kenmerken caravanverzekering ANWB:

  • Soort aanbieder: ANWB is bemiddelaar voor 1 caravanverzekering van Unigarant (is onderdeel van de ANWB)
  • Opgenomen in onze vergelijking: Ja, verzekeraar: Unigarant
  • Bijzonderheden: 5% korting op de premie voor leden (bij Caravanverzekeringen ook minimaal 5% korting voor iedereen)

Over de ANWB

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Bij dat werk wil de ANWB een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving. (bron: ANWB.nl).